Hyvän mielen ABC

Moni ihmettelee miten mä jaksan aina hymyillä tai olla iloinen ja nauravainen. No kuulkaas, täältä tulee muutama vinkkivitonen tähän harmaaseen torstaihin, niin jokainen voi jatkaa päivänsä loppuun hyvällä mielellä.

1. Naura, naura ja naura. Naura tyhmillekin jutuille ja naura varsinkin omille jutuille. Jos kukaan muu ei naura, naura niidenkin puolesta. Hyvän mielen lisäksi treenaantuu vatsalihakset ja pötsi on tikissä alta aikayksikön.

2. Snäppää ja naura. Snäppää omia juttuja ja naura niitä. En tiedä naurattaako mun snapchatin seuraajia yhtään mun hulvattomat jutut, mutta mulle tulee niistä hyvä mieli ja aika menee kuin siivillä, kun hekottaa omille jutuilleen. Tosi hyvä.

3. Vietä aikaa hyvien ihmisten kanssa. Turha negatiivisuus on masentavaa. Töihin kannattaa lähteä asenteella ”tää on maailman paras päivä ikinä” ja astua paikalle lottovoittajan elkein. Naama riemuidiootin hymyllä, tukka tuulesta viuhahtaen, isoin käsiliikkein tervehtien ”Hejssan alla, ihana nähdä!” Jos teet töitä kotona, voit elehtiä enemmänkin, koska kukaan ei kuitenkaan kommentoi.

4. Bongaa ystävä, joka bongaa netistä jokaikisen kuha- jutun ja linkkaa sut aina niihin. Kaikkein typerimmät naurattaa niin et meinaa pissat tulla housuun. Tai sitten koko ystäväpiirillä, allekirjoittanut mukaan lukien on vaan äärimmäisen huono huumorintaju, you tell me.

5. Jaa hyvää. Jaa suukkoja, haleja, lentosuukkoja, lentohaleja, vilkutuksia, rakkauden tunnustuksia. Jaa hymyjä ja ystävällisiä katseita. Avaa ovia ilolle ja sulje negatiivisuudelta. Jaa kiertoon vaikka viime viikon Seiska, niin joku on aivan taatusti yhtä onnellinen kuin sinä viime viikolla, kun se kolahti postiluukusta. Hypit ympäri kämppää ja tajusit olevasi säälittävä. Piristää kummasti.

6. Vietä aikaa pienten lasten seurassa. Vaikka välillä tunnet itsesi tyhmäksi, koska et tiedä minkä värisellä autolla Räikkönen tai Vettel ajaa, kuulet elämästä oivalluksia ihan uudessa valossa. Kuten, että hyttysetkin osaavat nauraa.

7. Seurustele maailman ihanimman tyypin kanssa, joka nauraa sun huonoimmillekin vitseille. Kukaan muu tuskin nauraisi. Et välttämättä koskaan saa tietää nauraako hän jutuillesi koska ne ovat oikeasti hauskoja, vai säälistä?

8. Tee sitä mitä rakastat. Mua ainakin naurattaa joka kerta, kun tajuan miten hiton onnellinen ja kiitollinen saan olla siitä, että saan oikeasti toteuttaa itseäni ja tehdä sitä mitä rakastan.

9. Kuuntele hyvää musiikkia ja fiilistele. Esimerkiksi mulle tulee niiiiin järjettömän hyvä fiilis Jari Sillanpään Rakkaudella merkitty mies- biisistä. Ai että… Ja tää ei oo ees läppä. Surulla mietin miksei Jartsan viime vuoden keikkaa Iskelmä- festareilta oo vieläkään tullut TV:stä. Tunnistaisin itseni tuhansien ihmisten joukosta. Tunnistatte tekin, jos se joskus ulos tulee..

+ BONUS! Syö nauravia nakkeja, koska nekin nauraa! 😀

//EDIT: … Ja enkä meinannut just pissata housuuni ku esikatselin tän tekstin, emmä kestä.

Pauliina

6 vastausta artikkeliin “Hyvän mielen ABC”

    • Hihi, kiitos JaanaJemina!:D Ihana kuulla, että on tullut hyvä mieli! JEE, maanantai-halit sinne! ♥

  1. Ihana teksti! Tajusin tässä pari kuukautta takaperin että jos mä vaan muutan oman asenteeni heti aamusta alkaen positiiviseks, negatiiviseks, ni kaikki on paljon paremmin. Ja nyt taas muistan sen ku luin tän mahtavan tekstin! Kiitos, täytyy alkaa nauraa kaikelle 😀

    • Edit: positiiviseks, enkä negatiiviseks 😀 Kirjotin vähä väärin 😀

    • Hahah, näitä sattuu 😀 Mä tajusin sillee, et ite päätät kummalla tavalla ajattelet aamusta asti, mutta se oliki kirjotusvirhe 😀 Haha, no mut tajusin silti jopa!

    • KIITOS My! Kannattaa ehdottomasti viljellä naurua ja sulkea negaa ilmapiiriä 🙂 Ihan mahtava asenne! Oma ajattelu on kaikkein tärkeintä 🙂 Ihanaa alkavaa viikkoa! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta