Muutoksia elämässä

Tuntuu, että muutoksia ei elämässä voi välttää. Ollaan eletty tosi tasapainoista elämää, itseni kohdalla voisin sanoa ”huh, vihdoinkin”. Rakastan tätä tunnetta, kun tiedän toisen olevan läsnä kaikessa mitä mä teen ja mitä päätänkin tehdä. Ainakaan siitä asiasta ei tarvitse stressata, vaan voi mennä elämässä polkuja täyttä höyryä eteenpäin, tietäen, että ainakin yksi asia on ja pysyy.

Meidän syksyyn (miksi mä puhun edelleen syksystä, vaikka on marraskuu ja ensi lumetkin tuli ja meni..) tulee kuulumaan muutoksia ja ne jännittää. Pelottaakin. Tää ei ole sellaista kutkuttavaa jännitystä, tai tavallaan kai onkin, mutta suuria juttuja tulee muuttumaan ja mä en tiedä miten valmis mä niille muutoksille olen.

Muutoksia tulee ja menee. Mä olen kuitenkin kaiken häsän keskellä päättänyt, että mä ajattelen ne positiivisesti. En halua kokea muutoksia pelkona, vaan uusina mahdollisuuksina. Kaikki ei mene aina niinkuin suunnittelee, mutta jotenkin kummasti kaikki on aina järjestynyt ja onni löytynyt.

Mä haluan kehittyä bloggaajana, sisällöntuottajana ja valokuvaajana. Haluan näillä aloilla eteenpäin. Haluan inspiroida ja motivoida, luoda ja kokea. Haluan nauttia elämästä ja viestittää sitä hyvää fibaa eteenpäin. Haluan myös puhua vakavista asioista ja kertoa niistä, joita mä olen kokenut, jotta voisin omilla kokemuksillani rohkaista, auttaa tai helpottaa. Palautteen mukaan näin olen tehnytkin ja olen siitä onnellinen.

Kuitenkin päivän verran olen miettinyt tulevia muutoksia ja päättänyt suhtautua niihin positiivisesti ja avoimin mielin. Eikö se niin ole, että kun jokin ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu? Kaikki on aina ennenkin järjestynyt ja tulee järjestymään. Mun toiminnallisella persoonalla aina parhain päin ja hyvin nopealla aikataululla, hihi 😀

Muutosten ja pohdintojen keskellä on paljon unelmia ja haaveita. Mä unelmoin bloggaajan ja valokuvaajan täysipäiväisestä ammatista. Haaveilen onnellisuudesta ja elämän kokemisesta. Siitä, että ympärillä tulee olemaan aina nää rakkaat, jotka nytkin. Haaveilen, että olisin äsken porkkanan sijaan keittiöstä saanut palan piparkakkutaikinaa, mutta olen onnellinen porkkanastani.

Muutosten tuulet puhaltaa ja mä haluan nähdä ne positiivisesti. Miten muutenkaan? Kukaan ei tule mua sohvanpohjalta hakemaan, vaan sieltä täytyy rohkeasti nousta, mennä, elää ja kokeilla. Niin mä aion tehdä. Enkä mä ennenkään kovin väärään suuntaan oo pinkonut.
Miten te suhtaudutte muutoksiin elämässä? Stressaako? Otatteko uhkana vai mahdollisuutena?

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Muutoksia elämässä”

  1. En nyt ehkä vastaa sun esittämiin kysymyksiin, mutta ai että mä tykkään tästä sun blogista! <3 Juurikin samoihin asioihin pyrin elämässäni; onnellisuuteen ja elämän kokemiseen. Kiitos että omalta osaltasi potkit mua taas hiukan eteenpäin! 🙂

    • ÄÄÄÄ IHANA TANJA! Kiitos! Olipa niin ihana kommentti, että sai tosi ison ja muikean hymyn mun kasvoille, voi että 🙂 Hihiii ihanaa! Niin mahtavaa kuulla, että tällä pystyn potkii hiukan eteenpäin, ihana asenne! Perjantaihalit, isot sellaset, sinne ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta