Väsynyt, mutta onnellinen

Nopeat moikat reissunpäältä! Olin siis työmatkalla Oulussa, kuvausreissulla ja sain mukaani ihanaksi assarikseni Janikan, jonka kanssa taidettiin laittaa koko Oulu sekaisin. Pelkällä naurulla. Hauskaa siis todella oli, jos joku ei meidän hersyvää ja hulvatonta meininkiä vielä snäpin kautta bongannut! (pauliinapaunen)

Ei mulla tähän keskiviikkoiltaan oikeestaan muuta kun TEHKÄÄ SITÄ MITÄ RAKASTATTE JA MISTÄ NAUTITTE! Mä oon niin fiiliksissä tästä fiiliksestä, että en tiedä miten päin olla! Ah, nautin elämäni kyllyydestä! Tehkää, menkää, kokeilkaa, onnistukaa ja iloitkaa ♡

En muista koska oon nauranu viimeks näin paljon, vedet silmissä ja peläten, että kohta lirahtaa. Rakkaus tähän kaikkeen tekemiseen tekee mut niiiin onnelliseks, aivan huippua! Istun sohvalla nukahtamaisillani sydämet silmissä kuin emojilla ja vaan hymyilen. Raskas 1400km reissu, mutta loppuun voin vain todeta: väsynyt, mutta jäätävän onnellinen.

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Väsynyt, mutta onnellinen”

 1. Moi taas! 🙂

  Meitsistä näköjään tulee sun vakkari kommentoija. 🙂 Mutta kuinka ihana olikaan taas lukea sun ilosta ja onnellisuudesta. Se tarttuu. Ja oot ollu mun huudeilla. Ihana kuva mun kotikaupungista. 🙂
  Ootko muuten ite opetellut kuvaamaan vai opiskellut jossain?

  • Moikka taas! 🙂

   Aivan ihanaa, kun voi sanoa ”taas”, on hienoa, että jaksat aina kommentoida! Tulee niin hyvä mieli, kun plimahtaa ilmoitus, että siellä se Tanja on jättänyt kommenttia, kiitos, niin huippua! 🙂

   Mahtavaa kuulla, että onnellisuus ja ilo tarttuu, sehän se on kaikkein parasta ja siihen mä pyrin, että sitä fiilistä voisi välittää myös muille! 🙂 Juu, oltiin kuvausreissulla ja tuon kuvan nappasin kännykällä hotellin ikkunasta, aivan ihana aamu ja ihana kaupunki! Viime kerralla kun kävin Oulussa niin näin vain hotellihuoneen 😀

   Oon itse opetellut kuvaamaan! Paljon saanut vinkkejä ammattilaisilta, mutta omien virheiden ja onnistumisten myötä itse tunnen kehittyväni parhaiten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta