Yksinkertainen KIITOS

Kun mä joskus vuosi sitten (niin muuten, blogilla on kai yksi -vuotis synttäritkin ihan näillä näppäimillä!) aloin bloggaamaan, en haaveillut, että pääsisin tässä näin pitkälle. Jollekin ei merkkaa mitään, että bloggaa FitFashionilla, mulle se merkitsee kaikkea. Oon aina saanut apua, tukea ja neuvoja, kun oon niitä tarvinnut. Mut otettiin lämpimästi täällä vastaan ja olin pissata housuun, kun sain kuulla pääseväni bloggaamaan täällä, kiitos tyypit ♥

Viime aikoina olen saanut tosi paljon kommentteja siitä, että ihmiset ovat nyt alkaneet löytää blogiani. Lie mistä johtuu, mutta hyvä niin, en voisi onnellisempi olla, että tänne lukijoiden joukkoon siunaantuu kokoajan enemmän ja enemmän silmäpareja hämmästelemään tämän tytön raapustuksia.

Muutaman viime postauksen aikana, olen saanut palautetta siitä, miten vaikeiden sairauksien, kuten syömishäiriön kanssa kamppailevat ovat saaneet kirjoituksistani voimaa. On ihmisiä, jotka ovat kiittäneet positiivisuudestani ja hymystäni sekä siitä fiiliksestä, jota täältä saavat irti. Tuossa hetki sitten, kun taas luin erään anoreksiaa sairastaneen tytön kommentin, liikutuin. Liikutuin siitä, miten teitä siellä ruudun toisella puolella on ihan oikeasti olemassa, aika montakin lukujen perusteella. Ja tiedättekö, se saa ihan valtavan suuren lämmön tunteen ja iiiiison hymyn kasvoille.

Oon aina ollut ja tulen aina olemaan sellainen tyyppi, että haluan auttaa. Se, kun joku tekstin kautta saa sitä apua välittömästi kaukaa, mutta läheltä, mä en tiedä miten sitä fiilistä pukisi edes sanoiksi. RAKASTAN SITÄ, KUN TE KOMMENTOITTE, koska silloin mä täällä konkreettisesti nään, että TE OOTTE SIELLÄ IHANAT ♥

Mä haluan joskus suurissa haaveissani kirjoittaa työkseni, valokuvata työkseni. Luoda, inspiroida, kokea, ihmetellä, tukea ja auttaa. Välittää hyvää fiilistä ja hymyillä. Vaikka mun pitäisi olla verbaalisesti lahjakas, koska olen bloggari, en juuri nyt pysty välittämään tähän ruudulle sitä kauneinta ja lämpimintä fiilistä, jonka teiltä saan ja haluaisin sinne takaisin välittää.

Ainut sana, yksi pieni sana, mikä sen kaiken ihanan, lämpimän ja mahtavan fiiliksen yhteen kiteyttää on yksinkertainen KIITOS. KIITOS siitä, että te ootte siellä, että te luette ja ootte olemassa ♥ Olkaa mun kanssa samaa mieltä tai eri mieltä, mutta olkaa just sellaisia ku te ootte, koska te ootte IHANIA!

Ps. Nyt on hanat auki :’)

Pauliina

6 vastausta artikkeliin “Yksinkertainen KIITOS”

  1. Varmaan syitä siihen, miksi ihmiset löytävät blogiisi (mm. minä ihan vasta) on tuo sun sisältä kumpuava hyvä olo, joka oikeasti välittyy tänne ruudun toiselle puolelle. AITO innostus, ilo ja rehellisyys – ihan mahtavaa! Tällaisia blogeja ja tuollaisia rohkeita ihmisiä kuin sinä on aivan liian vähän. Sellaisia, jotka uskaltavat oikeasti olla sitä mitä ovat ja kertoa rehellisesti fiiliksistään. Oot ihana, KIITOS <3

    • VOI TITI sinä ihana siellä! ♥ Toivottavasti jatkat kommentointia tulevaisuudessakin, nä on parhaita! Tällä persoonalla ja loputtomalla tekemisen halulla ja pienellä häslä -luonteella en pystyisi varmaan kirjoittamaankaan blogia, joka ei ole mua. On parasta kuulla, että se aitous näkyy ja välittyy, koska sitä mä yritän olla täällä blogissa, kuten muutenkin; aito, just sellasena kun olen 🙂

  2. Moikka,

    Kiitos sun blogista! Löysin alun perin sun blogin yhteisen ystävän kautta instasta ja oon lähes alusta asti lukenut sun blogia. Sun blogi eroaa niin paljon kaikkien muiden blogeista aitoudellaan. 🙂

    <3:lla bansku

    • ÖÖ KIITOS HURJASTI SULLE IHANA BANSKU!! ♥ Ihana kommentti, tästä saa niin paljon hyvää mieltä ja voimaa, että et uskokaan!! VAUTSI, upeeta kuulla ihmisistä, jotka on lukeneet alusta asti ja kommentoitte! JEIJ, toivottavasti pysyt mukana jatkossakin! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta