Voiko onnesta poksahtaa?

Jos joku vastaa ei, niin must tuntuu, et mä poksahdan silti. Miksi? No…
A) …koska TE ootte niiiiiin tajuttomia siellä ruudun toisella puolella ja mä rakastan teitä. Kyllä, jaksan hehkuttaa tästä nyt.. mitä? neljättä päivää putkeen, mutta voiko iloa ja kehuja koskaan jakaa liikaa? Ei voi.
B) …koska sain tänään tietää, että saan yhden niin superihanan kuvaustyön, että itkin kun sain tietää. Äiti ei ehkä todellakaan enää usko, että kyllä mä pärjään, oon jo iso tyttö.
C) …koska sain about sen jälkeen melkeen heti niin mahtavan tarjouksen ja idean, että en ehkä pysty millään kieltäytymään siitä. Järjestä on mulle ihan turha puhua, koska tässä on nyt kohta 27 vuotta menty sydäntä kuunnellen ja hemmetin hyvin menee. Jos ei nyt, niin KOSKA?

D) …koska musta ehkä elämäni oikeasti ensimmäistä kertaa tuntuu siltä, että mun aika on tässä ja nyt. Ei kuolla, vaan toimia. Siis oikeasti toimia, koska tuntuu, että nyt on ovet avoinna, ne hemmetin isot ovet, joita mä oon koittanut mun päiväkirjan miniavaimella avata vuosia, ja nyt ne huutaa et juokse sisään hitto vie tai et toista tilaisuutta saa. Tällästä fiilistä, että mä oon oikealla tiellä, MUN OMALLA tiellä, en tiedä, koska oon tuntenut viimeksi, tuskin koskaan. Mä saisin alkaa painaa töitä mun unelmien eteen aivan hemmetisti. Siis unelmien, niiden, joiden en koskaan luullut toteutuvan. Opetus: never say never belieber.
E) …koska tuntuu taas olevan niin hauskaa läppää, että taidanpa vaan poksahtaa plotslojoo tonne sänkyyn ja kummastella huomenna, että mitä hitsiä on taas tapahtunu.

Bonarina: Älkää ikinä koskaan milloinkaan lopettako uskomasta itseenne, koska mä tein niin ja oon tehnyt ja mä oon ollu se, jolla ei ollu joskus edes sen kummosia haaveita. Sit aloin haaveilla, aloin ottaa pieniä askelia niitä kohti ja tässä sitä ollaan. Kukaan muu ei seiso teidän haaveiden tiellä, kuin te itse. Jos sun haave on, et osaisit lentää – usko siihenkin. On Periscope, Snapchat ja mitä vielä, aivan varmasti joku joskus keksii, miten ihminen voi lentää. Että sellasta huumaa tähän iltaan, PUS JA KUITTI ♥

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta