HUIPPU ARVONTA!

Koska ootte niin ihania, ja koska mä rakastan valokuvausta, niin päätin jonkun aikaa sitten järjestää teille arvonnan! Eli arvonnan palkintona on valokuvaus, jonka saa arvonnan voittosumman määrällä käyttää mihin tahansa kuvaukseen.

Osallistuminen on helppoa ja sinne käy tie TÄSTÄ ! Eli homman nimi on tykätä Pauliina Ruokonen Photography -sivusta ja jokainen 10 uutta tykkäystä kohottaa potin eurosummaa, joten kannattaa vinkata kaverille myös! Osallistua voi tuohon Facebook- päivityksen alle, laittamalla mulle viestiä, sähköpostia tai kommentoimalla tähän postaukseen! 🙂 Eli homma on todella helppoa! Aikaa on tämän kuun viimeiseen päivään asti, joten nyt kipin kapin osallistumaan! Muutenkin alkuvuodesta on kaikkea jännää tiedossa joten… 😉

arvonta_1

Osallistumaan pääset klikkaamalla Pauliina Ruokonen Photography -sivulle ja siellä sitten lukeekin samat ohjeet kuin yllä! Helppoa ja ihanaa. Niin mulle, kuin teillekin ♥ En malta odottaa teidän ihania tarinoita!

LEPPOISAA KESKIVIIKKOILTAA! Toivottavasti teidän keskiviikko on ollut hieman iisimpi kuin meidän.. 😀 Huh, kyllä sitä joskus miettii, että ihan syystäkin pelkkä äitiys oli joskus täysin riittävä ammatti.. Niin rakas, mutta.. Kyllä te tiedätte 😀 ♥

Pauliina

Yksi vastaus artikkeliin “HUIPPU ARVONTA!”

  1. Mennään ensi kesänä naimisiin, mutta ehdinkin jo varaamaan sinne valokuvaajan. Jos voittaisin tämän arvonnan niin valitsisin boudoir-kuvauksen huomenlahjaksi tai sitten muuten vain pariskuntakuvauksen siipan kanssa, kun ei tullut kihlajaiskuvia otettua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta