Oh baby I miss you

Ihmiset, mä en tiedä miten te teette sen…


JOULUN PRKL!
Miten te jotkut äärimmäisen fiksut ihmiset ostatte lahjat jo toukokuussa… Itse en ole uhrannut ajatustakaan yhdellekään lahjalle. Kyllä, vieläkään.
Miten lupauduin tekemään ITSE porkkanalaatikon perheeni joulupöytään isoisoäitini reseptillä. Mamma-rakas kääntyy haudassaan kun porkkanat kiehahtelee (räjähtelee) kattilassa…
Miten olen mukamas jo niin aikuinen, että jää minun ja siskoni käsiin valmistaa joulupöydän pöperöt? RIP valmis joulupöytä ja tervetuloa perheeseen Saarioisten äidit.

Kenen idea oli lähteä ruokakauppaan tänään ostamaan laatikko tarvikkeita sun muita härpäkkeitä?! Kysympä vaan taas. Huomiseen jää jouluisten raakasuklaiden ja porkkanalaatikon valmistus 4- vuotiaan kanssa. Hysteeristä itkunaurua jo nyt havaittavissa.
Miten poikaystävä haluaa rummuttaa joululauluja radiosta tuntitolkulla kotona, autossa ja varmaan salilla kuulokkeistakin ja mä pärjäisin ihan hyvin ilman yhtäkään joulukipaletta? 😀 Anyone?
Miten muistot verestyy ajastani kaupan kassalla, kun kuulit saman joululevyn kerta toisensa jälkeen lokakuusta uutenvuoteen ja seuraavana vuonna uudestaan.

Miten ajoin tänään 3h/suunta, läväyttääkseni nopeus kameraan ja voittaakseni sieltä noin 140€ pikavoiton, ollakseni määränpäässä 20 minuuttia ja peruttaakseni parkkihallin ulosajo rampilta takaisin alas, koska ei muistettu maksaa parkkilippua.

Huh, Oh baby I miss you Bitez, loma, aurinko ja hiekkaranta. I will miss you… Olispa jo kesäkuu 😀

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta