Ihana jouluinen raakasuklaa

Kaupallinen yhteistyö Ginger People -tuotemerkin kanssa.

Koska tämä resepti sopii vuodenaikaan kuin vuodenaikaan, haluan jakaa sen täällä ja korostaa, että tämä raakasuklaa resepti vie kielen sekä sydämen mennessään! Oih ja voih. #pelkkäärakkautta olisi se hästäg kuulkaas tässä kohtaa, jos jotain pitäisi käyttää.

TAJUNNAN RÄJÄYTTÄVÄ JOULUINEN RAAKASUKLAA

150-200g raakasuklaa massaa
(kyllä, tällä kertaa käytin valmista, koska herkkusuu ei malttanut odottaa ja tätä oli kaapissa valmiina. Itse käytin Superlemon Criollo Cacao Paste -massaa, joka on kermaisinta, jota olen koskaan kokeillut, nam!)

2 rkl kookosöljyä

4 rkl Ginger People Inkiväärisiirappia
(Sopii loistavasti myös esim. teehen!)

1 tl kookospalmusokeria

n. 3 rkl Ginger People Inkiväärihilloa

Marjoja, pähkinöitä, rusinoita, mitä mieli tekee..

Jaa massa noin kahteen osaan, levitä ensimmäinen osa astialle. Minähän laitoin massan vanhaan raejuusto rasiaan, koska neiti tuulispää on pakannut kaikki muut astiat 😀 Laita astia pakastimeen noin puoleksi tunniksi.

Ota astia pakastimesta. Levitä päälle Ginger People Inkiväärihilloa tasaiseksi kerrokseksi. Hillon päälle vippaile lemppari pähkinöitä, rusinoita, kuivattuja tai tuoreita marjoja, mitä ikinä keksit!
Tämän herkkukerroksen päälle levitä raakasuklaata osa kaksi ja laita takaisin pakastimeen.
Noin puolen tunnin kuluttua herkullinen kerrossuklaa on valmis jaettavaksi ja nautittavaksi ♥

Voiko tämän helpompaa, herkullisempaa ja ihanampaa olla? Tämä käy lahjana, pienenä muistamisena, tuliaisena tai ihanvaanmuutenvaan -herkkuna koska vain! Tätä suklaata meillä tulee jatkossa olemaan aivan varmasti hyvin usein.. Voi rakkaus!
AIVAN IHANAA JA HERKULLISTA KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI!! Jouluhalit ruudun toiselle puolelle, syökää, olkaa ja rakastakaa ♥

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta