BACK IN BUSINESS FOR GOOD

Heippa ihanat ja KIITOS kannustavista kommenteistanne! Niinhän se vaan on, että en mä tätä bloggaamista osaa lopettaa tai edes halua lopettaa. Tästä on tullut mulle rakkaan harrastuksen kautta paljon enemmän ja varsinkin nyt, kun uudessa kaupungissa tuntuu, että mulla ei ole siellä mitään omaa. Ei omaa koulua tai tuttuja ihmisiä.

Kyllähän tämänkaltainen eläväsielu nyt aina ihmisiin tutustuu, mutta kavereiden, ystävistä puhumattakaan, löytäminen on todella haastavaa. Ystävät kun ovat mulle iso henkireikä ja lähimmät ystävät sieluntovereita, joiden kanssa jaetaan iloja ja suruja, aina ollaan tehty niin, toivottavasti tullaan tekemäänkin ♥

MItäs mulla olisi sanottavaa Lahdesta viikon jälkeen? No, on ainakin niin pirun kylmä. On ollut koko Suomessa, mutta aivan liian kylmä mun makuun. Jos ton miinuksen kääntäisi plussaksi ton kaksinumeroisen luvun edessä, niin mun päiväthän menisi vaikka parvekkeella kahvikuppi kädessä istuen.

Kotiseudut vaikuttaa ihanilta, osaan jo ajaa lähimpään supermarkettiin, HopLoppiin, Finnmarille ja keskustaan! Olen kävellyt 26 asteen pakkasessa 45 minuutin lenkin ja viimeiset 15 minuuttia tuntui, että palaan kotiin ilman kumpaakaan pakaralihasta. Viime viikko on mennyt ei tavaroita järjestellen, koska ne olivat tehomimmin toimesta paikoillaan ensimmäisten 48h aikana, vaan ihmetellen ikkunasta lahtelaisten menoa, lukiessa yritysoikeudesta, y-tunnuksesta ja muusta leppoisasta. Mitä sitä nyt muuta tekisikään kuin tiirailisi naapureiden ikkunoista sisään ja koittaisi luoda ystävyyssuhteita rappukäytävässä?

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “BACK IN BUSINESS FOR GOOD”

  1. Tervetuloa Lahteen! oon asunut täällä koko ikäni ja vaikka täällä saattaa olla vähän yrmyjä ihmisiä niin ihan hyvä paikka tää on 😀 suosittelen käymään kauppahallissa, siellä on Cafe Annika, josta saa 6 eurolla tosi hyvät salaatit. Kivoja kahviloita Lahessa on Oskarin piha ja satamassa Kahvila Kariranta. Jos kaipaa erilaista liikuntaa niin Lahen ympäri kulkee Lehmusreitti (oot ehkä nähnyt puiden rungoissa maalattuja vihreitä lehdenkuvia..) ja sen kiertämällä näkee Lahtea monesta suunnasta! Vaikket vinkkejä kaivannutkaan niin ajattelin silti kertoa 🙂
    Ystäviä on tosiaan kyllä vaikea saada uudessa kaupungissa ja varsinkin aikuisena.. Lapsena sen hoitui vaan menemällä oven taakse ja kysymällä ’voiksä olla’. Tulis ehkä outoja katseita jos tekisi saman nyt 😀

    • Voi kiitos Milli! Ihanaa kun annoit vinkkejä, ne ovat aina tervetulleita! Ihanaa, kiitos, jokainen vinkki oli uusi ja tulee varmasti tarpeeseen ja käyttöön ♥ Hahah, joo en ihan viitsi porraskäytäviä käydä samalla tavalla läpi kuin lapsena, siihen loppuis ne ystävät kyllä 😀 Haha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta