Strömsössä menee aina lujempaa

Koska mun aitoutta kirjoittaa on aina kehuttu, niin jatketaan samalla linjalla. On vaikea lähteä heittämään mitään: ”Ah miten ihana aamulenkki tänään oli ja kymppi kulki kevyemmin kuin aikoihin” -juttua, koska en muista koska olisin viimeksi edes juossut. Saatika sitten kymmentä kilometriä.

Me ollaan pikkuhiljaa kotiutumassa Lahteen, perheen pienintä myöden. Ensimmäinen päivä päiväkodissa oli… miten sen nyt sanoisi: jäätävä. Lapsi olisi tullut rintakehästäni läpi, jos olisi päässyt. Koitti kai tunkeutua takaisin kohtuun ja häippästä tästä maailmasta. Lukasin eilen hauskan artikkelin ystäväni linkkaamana äidistä, joka oli laittanut ylös 44 aihetta, joista hänen 3- vuotias tyttärensä oli saanut sinä päivänä raivarit. Jostain kumman syystä löysin aika paljon samaistumisia. Tietenkään en löydä sitä artikkelia nyt linkattavaksi, joten vain todettakoon, että ”ei mennyt niinkuin Strömsössä.” Mitä sekin sitten ikinä tarkoittaa? Missä on Strömsö ja voiko sinne muuttaa, koska siellä tuntuu menevän aina paljon lujempaa.

Tällä viikolla olen…

…Kuunnellut nelivuotiaana versiota Haloo Helsingin Beibi- kappaleesta taukoamatta, joka menee seuraavasti: ”Beibi tulita mua tässä, beibi, pidä lujemmin kiinni, beibi…”
…Syönyt huonommin kuin ehkä koko elämäni historian aikana. Todettakoon vain: ”Ei mennyt niinkuin Strömsössä.”
…Tulostanut valehtelematta noin 60 paperia todistaakseni olevani tosissani, kunnes minua pyydettiin aikaisempaa pyyntöä huomioimatta lähettämään ne sähköisesti. PRKL.
…Yrittänyt miellyttää lasta ja miestä, noin niinkuin koko maailman lisäksi.
…Juonut kahvia litratolkulla ja surrut miten LAHDESTA EI LÖYDY KAURAMAITOA JOKA ON TARKOITETTU KAHVIIN?! Sehän on nyt hype, ja sitä pitäisi olla kaikkialla. Terkkuja kauppiaalle!
…Liikuttanut ruhoani tasan jääkaapille, autoon ja takaisin sohvalle, tuntematta edes huonoa omaatuntoa.
…Tajunnut, että elämässäni on aivan ihana uusi ystävä. Ei hän näkymätön koskaan ole ollut, mutta että tunnustan hänet nykypäivänä ystäväkseni. Tuntuu ihan parisuhteelta.
…Surrut, miksi joulukahvia ei enää myydä, vaikka pääsin JUST sen makuun ja MIKSI Sinkkuelämää ei enää tehdä ja MIKSI lasten mielestä elämän kamalimmat asiat ovat nukkuminen ja syöminen, vaikka ne ovat elämän suola?
…Saanut aikaiseksi yhden maailman mageimpiin valokuvausprojekteihin sisältyvää matskua ja ollut helkkarin ylpeä itsestäni ja omasta kekseliäisyydestäni. Ja vaikka tunnetusti olen sarkasmin hyvä ystävä, niin tässä lauseessa sitä en käyttänyt.
…Ollut pohdinnan tasolla, voisiko sitä loppuviikkona käyttää vaikka jotain muutakin kuin niitä ainaisia pieruverkkareita. HUOM, vasta harkinnan tasolla, ei innostuta.

Mitenkäs ruudun toisella puolella? Millaista viikkoa siellä vietetään? Kertokaa mussut!

Pauliina

6 vastausta artikkeliin “Strömsössä menee aina lujempaa”

  1. Ihanan aito postaus, mietin vain tekstiä lukiessa, että MIKSI EN OLE SEURANNUT TÄTÄ BLOGIA AIEMMIN??? T. Sun uusi lukija 😀

    • KIITOS IHANA PUNTTIMIMMI! Tässä oli aivan ihana kommentti, KIITOS 🙂

  2. Ai että ihana postaus! 😀 oot kirjottanu tän niin hauskasti, että alko hymyilyttää. (se artikkeli niistä kolme vuotiaan raivareista oli loistava! :D)

    • Hahahah kiitos!! 😀 Ja se raivariartikkeli oli ihan mahtava 😀

  3. Piti alkaa ihan googlesta kattomaan, että onko sitä kahviin tarkotettua kauramaitoa ihan oikeasti olemassa, kun en sitä missään, edes prismassa ole nähny 😮 Kuullu olen kyllä kyseisestä juomasta, mutta ihmetyttää, miten sitä ei ole kaupoissa.. Täytynee ens kerralla ottaa silmä käteen kaupassa, ja koittaa tiirailla niitä hyllyjä vähän tarkemmin, jospa jostaki kolosta sitä kahvi-kauramaitoa löytyisi.. :p

    • Jep, Oatley:lta löytyy, ja mä roudaan sitä toistaiseksi Turusta aina mukaani tänne, kun siellä käydään viikonloppuisin 🙂 Ja muakin ihmetyttää miten sitä ei täällä ole missään ja Turussa monessakin Cittarissa 😮 Kerro ihmeessä, jos jostain löydät!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta