HELP!

Viimeinkin alkaa tämä nainen palautua takaisin elävien kirjoihin. Yskä on suorastaan raivostuttava, mutta arvasihan sen nyt, kun lääkkeet laittavat limat vihdoin liikkeelle. ”Yskä tulee aina viimeisenä” on mulle joskus joku tohtori tokaissut, uskon ja luotan siis siihen, että tässä alkaa flunssa olemaan taputeltu. HURRAA!

Postausten suhteen mulla hakkaa pää ihan tyhjää, ja olen ajatellut kirjoitella ainakin siitä, miten sokerikoukusta pääsee eroon. Muutamia hyviä vinkkejä tai vinkkejä, jotka itse olen kokenut hyödyllisiksi. Mutta siis: MITÄ MUUTA TE HALUATTE LUKEA? Mulla on edelleen pää ja mielikuvitus täynnä räkää, joten jostain syystä luovuus on hiukan karkuteillä.. Ehkä se tästä, kun antaa itselleen aikaa ja muistaa tässäkin sen armollisuuden.

Ootteko te pysyneet terveinä koko alkuvuoden? Mä yritän täällä tankata rutkasti vitamiineja sisältäviä sapuskoja, jotta kroppa saisi lisää energiaa taistella pöpöjä vastaan ja tuntuu toimivan 😀

Mutta siis, postaustoiveita saa ehdottaa, jos jollain sellaisia on! Minäpä tästä menen hörppäämään vihersmoothieni ja luotan ylempään, että KYLLÄ TÄÄ TÄSTÄ 🙂

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta