Kiireisen päivän pelastus

Ciao ihanaiset! Tosiaan tuntuu, että kiirettä pitää, vaikka eikö kiireen pitäisi yleensä olla keväisin, kun kaikki rakentavat pesää kuin pienet muurahaiset tai toohottavat jotain muuta? Eikö kevät ole sitä aikaa? Mulla se on nyt ja tuntuu että kevätkin on nyt! Aivan ihanaa, en malta odottaa keväisiä teitä, joista on puhdistettu hiekat ja pääsee juoksemaan, siis ihan oikeasti. En malta odottaa kesähäitä. Tämän vuoden hääkuvauskalenteri alkaa olemaan täynnä ja ensi vuosikin täyttyy huimaa vauhtia, kuinka mieletöntä!

Tänään ihanasti äitini saapuu tänne Lahteen ja lauantaina vietin iltaa ihanan ja rakkaan ystäväni kanssa. Me mummot istuimme kotona viiniä siemaillen ja kävimme lenkillä. En olisi edes tiennyt mihin olisin turkulaisen vieraani täällä vienyt, sillä en tunne Lahden yöelämää laisinkaan 😀

Jotenkin yksinäisyydessä se, että joku ”oma”, tärkeä henkilö saapuu tänne, merkitsee aivan hurjasti. Joku haluaa tulla tänne moikkaamaan mua ja meitä, saa aikaan niin suuren rakkausfiiliksen, että melkein liikutun! Äitiä odotellessa, kotipäivää viettäessä, perinteisesti selfieitiä peilistä napsien ovisummeri soi (miten se voi joka kerta olla niin kovalla, että meinaa taju lähteä?) ja postisetä huuteli, että mulle on paketti? Mikä ihmeen paketti, en mä ole tilannut mitään, mutta tuo nyt 😀 Ylläripaketit on aina ihan parhaita, paitsi ne, jotka 5-vuotias on tilannut itse liian helposti jostain Play -kaupasta 😀 Ei naurata.

Paketista avautui tämän kiireisen päivän pelastus! Rutkasti hyvänmakuisia Evokkeen tuotteita ja uusimpana Protein Crunch -proteiinipatukka. ”OOOOH” taisi olla mun ensimmäiset sanat, ”JES” varmaan toinen. Minä surkeimpana eväiden tekijänä pääsin pälkähästä ja nakkasin mukaani tämän ihanan suklaisen patukan ja protskumehun. Voiko tämä päivä enää paremmin alkaa? No en sanois. Patukka, kuten juomakin, on täysin luonnollinen ja lisäaineeton! Kaiken kukkuraksi patukka on myös maidoton ja gluteeniton, eikä sisällä valkoista sokeria, eikä sitä suklaakuorrutetta! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos ei snäkkinä, niin herkkuna karkkipäivänä. Voisin kuvitella, että tämä murskattuna raakasuklaan sekaan voisi olla aika nappisuoritus! Tämä jää ainakin pysyvästi mun käsiveskaan, entäs sun?

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta