GOOOOO EXPO + ARVONTA!

Postaus toteutettu yhteistyössä Evoke & Ginger People- tuotemerkin kanssa.

JIHUU JIHUU JIHUU, se tulee taas! Meinaan GO EXPO! Eli mikä?
Suomen suurin urheilu- ja ulkoiluareena, jossa voi kokeilla, viihtyä ja tehdä ostoksia! Tänä vuonna saa kokea seitsemän tapahtumaa yhdellä lipulla ja itseäni henkilökohtaisesti kiinnostaa valtavasti (tuleeko yllärinä kenellekkään) kaikki hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvä sekä tottakai kuva&kamera- tapahtuma, jossa ohjelma rakentuu kuvauksen ja kuvankäsittelyn ympärille! Kuinka mielenkiintoista! Ja mikäs sen parempi kuin yhdistää nämä kaksi saman katon alla, samassa paikassa, KUINKA HUIPPUA?! 🙂

Kulkaas ihanat, teille avautui nyt järkyttävän siisti mahdollisuus voittaa KAKSI lippua Go Expo- messuille, joten kaveria hihasta kiinni ja messuilemaan! Tämän ihanan mahdollisuuden teille tarjoaa Evoke & GInger People, jotka löydät messuosastolta 6f179. Inkivääristen ja oikeasti hyvänmakuisten protskuherkkujen lisäksi Evoke ja Ginger People järjestävät omalla osastollaan tasapainolauta-kilpailun, joten kannattaa ainakin käydä kurkkaamassa miten muut pysyvät laudalla ja haastaa ehkä kaverikin kisaan 😉

Ja eihän messut ole mitään ilman maistiaisia ja hurjia aleja, joten niitäkin on luvassa Evokkeen & Ginger Peoplen messuosastolla, että siellä kannattaa ehdottomasti vierailla ja varsinkin jos Evokkeen tai Ginger Peoplen tuotteet ovat vielä vieraita tai jokin mietityttää! Nyt kynää ja paperia hollille ja kysymyksiä rustaamaan makunystyrät valmiina, sillä nyt kannattaa tämäkin mahdollisuus hyödyntää messuosastolla, kun on asiantuntevaa poppoota paikalla! 🙂

SITTEN ASIAAN: Mukaan arvontaan voit osallistua BLOGISSA, jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttikenttään tai jättämällä kommentin INSTAGRAMIIN tai FACEBOOKIIN! HOP HOP, aikaa osallistua on perjantaihin 26.2 asti! JEIJ, ONNEA ARVONTAAN YSTÄVÄT!!

Pauliina

42 vastausta artikkeliin “GOOOOO EXPO + ARVONTA!”

 1. Olisi ihanaa päästä käymään goexpo-messuilla, koska en ole siellä vielä koskaan päässyt käymään. Äitiyslomalla ollessa on tullut ehkä myös hieman mökkihöperöksi, joten olisi mukavaa päästä vähän ihmisten ilmoille 😉 Liikunta on erityisen lähellä sydäntäni ja nyt vauva-arjen keskellä niitä pieniä liikuntahetkiä osaa arvostaa vielä paljon enemmän kuin ennen. 🙂

 2. Vitsit kun tänä vuonna pääsisi! Jo pari vuotta yrittänyt mennä, mutta ei ole saanut aikaiseksi :/

 3. Voi vitsi!!! En tajunnu että noi messut on taas tulossa. Mun on monena vuonna pitänyt mennä, mutta koskaan ei ole joko ollut aikaa, varaa tai seuraa mennä.
  Toivottavasti voittaisin liput niin vihdoin olis ainakin yksi tekosyy vähemmän.

 4. Oi, olisi kyllä mahtavaa päästä katsoon millainen meininki kyseisessä tapahtumassa! 🙂

 5. Miehelläni on synttärit juuri tuona perjantaina ja kun molemmat terveyshihhuleita ollaan nii tämä olisi ehkä parhain synttärilahja!!!! ;D

 6. Olisipa ihana päästä messuilemaan ja tehdä pieni irtiotto arkeen 🙂 kevät tuntuu ottavan voimille, siispä tää sopisi enemmän kuin hyvin piristykseksi ja voimaa antavaksi asiaksi!

 7. Voi kyllä! Viime vuonna olin töissä ko viikonlopun ja nyt olen sen toivonut kokonaan vapaaksi. Samalla tulee pieni irtiotto arjesta kun asutaan avomiehen kanssa melko kaukana Helsingistä ja suunnitteilla on mennä hotelliin yöksi 🙂
  Liput olisivat enemmän kuin tervetulleita!

 8. Moikka! Ehdottomasti mukana arvonnassa! Me käytiin viime vuonna puolison kanssa treffeillä tuolla messuilla ja tultiinkin kotiin pää täynnä uutta motivaatiota ja laukku täynnä patukoita 😀

  Terkuin Maija

 9. Mukana arvonnassa! Olisi mahtava päästä käymään kyseisillä messuilla 🙂

 10. Oi, messuilu olisi piiiiitkästä aikaa kivaa ja vieläpä kyseisen aiheen tiimoilla ihan huippua!

 11. Mukana arvonnassa! En ole koskaan ennen ollut GoExpossa vaikka monena vuonna olen suunnitellut meneväni. Jospa tänä vuonna sitten… 😀

 12. En ole koskaan käynyt mutta kuulostaa niin hyvältä! Eli mukaan arpajaisiin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta