Hulluna sisustustauluihin

Mä oon aika intohimoinen sisustaja. Aika nopeasti kyllästyvää tyyppiä, joka haluaa, että kalusteiden järjestystä ja sisustusjuttujen paikkaa sekä ideaa voi muunnella. Mä rakastan yksinkertaista ja kaunista, mutta siinä on oltava joku twisti, ei saa olla tylsää 😀 Tälläiseen pieneen vaativuuteen harva pystyy vastaamaan, mutta kun sain yhteistyön Desenion kanssa, kaikki sisustusongelmani taulujen osalta oli ratkaistu. Nettikauppa on maan päällinen taivas ja valinnan vaikeus iskee lähes paniikkitilan päälle, kun kaikki on niin kaunista ja jokaisen julisteen haluaisi kotiuttaa äärimmäisen nopeasti arvopaikalle kotiin.

Mies on antanut aika vapaat kädet meidän huushollin sisustukseen, mutta tässä asiassa hänkin halusi vaikuttaa 😀 Esimerkkinä voin sanoa, että saisin halutessani maalata seinän vaikka vaaleanpunaiseksi, jos se olisi minusta hieno, koska hän ei välitä sisustuksesta lähes ollenkaan, niin hänelle on sama onko seinä vaaleanpunainen, valkoinen vaiko musta, kunhan talosta löytyy sänky, sohva, tv ja minä. Aika söpöä ♥

Käytiin läpi hurjan monia kauniita vaihtoehtoja ja pohdittiin lopullista päätöstä päiviä, ihan kuin oltaisiin keskusteltu lapsen hankkimisesta. Keskustelu oli pohtivaa, ihan kuin asialla olisi suurempiakin seurauksia kuin yksi reikä seinässä 😀 Hahaha. Päädyimme näihin kolmeen, joista omaa lempparia en osaa valita, mutta tekstitaulu kertoo meidän suhteesta ehkä kaikkein eniten näistä, vaikka koitin kaikki kolme nivouttaa jollain tavalla yhteen.

Mulla on vielä pieni hinku tilata yksi juliste ainakin eteiseen vanhan puupiirongin päälle ja lapsen huoneeseen haluaisin aakkosjulisteen ja ehkä jotain muuta söpöä… Tässä alkaa taas se valinnan vaikeus ja lopulta tilaan ehkä kaikki ja sitten vaan vaihtelen niitä mieleni mukaan ja ehkä värejäkin voidaan meidän seinällä vielä nähdä, koska olen keväästä niin innoissani, että onhan väriä saatava myös seinille piristämään! 🙂

Mä olen tykännyt noista tauluista hirmusti yhdessä ja erikseen ja voi olla, että vaikka tilasin ne ajatuksena yhdistää kaikki kolme vierekkäin, saattaa olla että ne päätyvät seinälle erikseen. Tai sitten yhdessä, tai tai… Jotenkin olen tykästynyt lattialla oleviin tauluihin, koska niitä pystyy siirtämään ja paikkaa muuttamaan tälläiselle hätähousulle sopivalla aikataululla, eli heti 😀 Mutta koska ensi viikolla tapahtuu… Ne täytyy varmasti nostaa seinälle, ennen kuin on liian myöhäistä 😉

Julisteet saatu yhteistyönä Deseniolta bloginäkyvyyttä vastaan.

Pauliina

Yksi vastaus artikkeliin “Hulluna sisustustauluihin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta