Voiko rakkaus loppua kesken?

Kun rakastaa ihan hirmusti, niin paljon, että sydämeen sattuu ja on kokoajan huoli, ettei mitään pahaa tapahdu, niin silloin rakastaa paljon. Entä jos rakastaa niin paljon kaikkea ja kaikkia, varsinkin niitä lähimmäisiä, niin voiko rakkaus jossain kohtaa loppua kesken?

Moni on varmasti Instagramista huomannut, että meidän perheeseen tuli lisäystä lauantaina. Jo nyt mulla on sellanen olo, että mä rakastan tuota luontokappaletta niin paljon, vaikka olen hänen kanssaan viettänyt vasta niin vähän aikaa. Sydän pamppailee rakkaudesta jo kahta muuta meidän perheenjäsentä kohtaan ja nyt tuota uutta tyttövahvistusta myöskin.

Jos vaan rakastaa hurjasti ja kokoajan enemmän ja enemmän ihmisiä ja asioita, niin voiko rakkaus loppua kesken? Vai hiipuuko se rakkaus jostain muualta? Jollain tavalla musta tuntuu, että rakkaus ei voi loppua kesken, mutta samalla olen sitä mieltä, että se rakkaus hiipuu samalla jostain muualta. Tässä tapauksessa ikävä kyllä kaverisuhteista. Meidän muuton jälkeen olin todella yksinäinen ja huomasin, että todella monen oli vaikea ottaa sitä yksinäisyyttä ”tosissaan” tai suhtautua siihen millään tavalla, ainakaan tsemppaavasti. Oppi valitettavan nopeasti huomaamaan, ketkä ovat niitä oikeita ystäviä ja ketkä eivät.

Hiipuuko rakkaus jostain muusta siirtyessään johonkin toiseen? Mun mielestä tavallaan. Ei kirjaimellisesti ja suoraan, mutta tältä musta tällä hetkellä tuntuu. Mitä mieltä te olette?

JA HOX LOPPUUN! Go Expo lippupaketin (2kpl) voittaja julkistetaan huomenna! Julkaisen voittajan täällä blogissa, Instagramissa sekä Facebookissa, joten OLKAAPAHAN KUULOLLA YSTÄVÄT 🙂

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta