Heipat + Go Expo- arvonnan voittaja!

Postaus toteutettu yhteistyössä Evoke & Ginger People- tuotemerkin kanssa.

Ihanaa (mikä päivä tänään on?!) keskiviikko iltaa! Töitä olisi vaikka kuinka ja kun kello lyö puoli seitsemän, tuntuu, että ainut väsynyt tässä perheessä on allekirjoittanut 😀 Poikaystävä on koko viikon ollut työreissulla Turussa ja me ollaan kolmisteen rumbailtu täällä Lahdessa. Jos joku haluaa vinkkejä, kuinka väsyttää äiti päivässä, niin vastaus on koiranpennun ja 5- vuotiaan lapsen combo. Huh mitä menoa, yötä päivää, haha.

Kuva lainattu Googlesta.

Arvontaan tuli ihanasti osallistujia ja harmi ettei kaikille lippuja ole tarjolla, mutta omansa voi ostaa Go Expon verkkokaupasta. Rumpujen pärinää ja jännitys musiikkia, kiitos! Arvonnan voittaja on nimimerkillä: Anna ja hän jätti seuraavan kommentin:
”Mukana arvonnassa! En ole koskaan ennen ollut GoExpossa vaikka monena vuonna olen suunnitellut meneväni. Jospa tänä vuonna sitten… 😀”

ONNEA ANNA! Olen laittanut sulle sähköpostia ja pyydän vastausta mahdollisimman pian! IIIIIISO kiitos ja kumarrus kaikille innokkaille osallistujille, oli ihana nähdä miten monia ihmisiä messutarjonta kiinnostaa! Tosiaan maittava ja herkullinen Evoke & Ginger People löytyy messuosastolta  6f179 ja sieltä saa varmasti energiaa ja pirteyttä messupäivään ja mulle vinkkailtiin, että kilpailua sekä mahtavia aleja on luvassa, JOTEN SUUNNATKAA SINNE 😉

Ihanaa loppuviikkoa ihmiset ja nauttikaahan messuista ja viime päivinä lämmittäneestä auringosta! Aivan ihanaa!
Postauksen liput on arvontaan lahjoittanut Evoke & Ginger People- tuotemerkki, kiitos ihanat!! 🙂

Pauliina

Yksi vastaus artikkeliin “Heipat + Go Expo- arvonnan voittaja!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta