Liikunta ei maistu – tässä ratkaisu

Se tunne, kun tiedät, että ”pitäisi” raahautua ulos lenkille, jumppaan tai crosfittiin. Tiedät, että sen jälkeen on voittamaton olo ja tuntuu ihan äärettömän hyvältä ja voi olla itsestään ylpeä, mutta ei vaan saa pyllyä ylös sohvalta. Suklaalevykin eksyy eteen, niinkuin olisi siinä aina ollut. Liikunta ei maistu, vaikka toisaalta mieli haluaisi liikkumaan ja tiedät, että olo piristyy ja kevenee liikunnan myötä. Mikä siihen avuksi? Vinkkien vinkki löytyy tästä postauksesta… Keep on reading 😉

Vaikka itse rakastan liikuntaa, silloin kun sitä teen, niin silti niin vain niitäkin hetkiä tulee, kun lamppu sammuu ja kiinnostus kiikarit katoavat tyystin kaikkeen liikuntaan. Väsyttää, kiukuttaa ja ketuttaa kaikki. Tiedän, että silloin nimenomaan pitäisi lähteä liikkeelle, mutta ei muka vaan saa aikaiseksi tai ei ehdi tai jaksa. Maailman surkeimmat tekosyyt.

Mä olen myös sellanen tyyppi, että kyllästyn tosi nopeasti. Mun olisi ihan turha ostaa vuoden korttia crosfittiin tai sunnuntaijoogaan, koska todennäköisesti rakastan lajia hullunkiilto silmissä kuukauden, jonka jälkeen en hetkauta koko lajille korviani.. Mun treenikalenterissa täytyy olla tarpeeksi vaihtuvuutta ja mielenkiintoa, ihan kuin lapsella 😀

Kovasti kivien alla tuntuu yleensä olevan myös se laji, josta jaksaisin kiinnostua edes siksi pariksi kuukaudeksi. Ehkä siksi mä olenkin rakastunut yhteen sporttitapahtumaan ikihyviksi, koska siellä voi kokeilla lähes kaikkea uutta ja mielenkiintoista! Käsi ylös, kuinka moni on käynyt Supertreeneissä joskus? NO MINÄ AINAKIN ja rahtasin viime vuonna poikaystävänkin mukaan ja löysin girl crushin Jenni Levävaarasta, huh mikä asenne nainen!

Supertreenit järjestetään Naantalissa, mutta sinne voi tulla helposti pidemmältäkin viettämään viikonloppua, koska osa tunneista pidetään Naantalin Kylpylän tiloissa ja osa ihan naapurissa Maijamäen liikuntahallissa. Buukkia hotelliin ja pikku getaway tähän väliin! Me otettiin viime vuonna hotellihuone poikaystävän kanssa ja oli kyllä ihanan erilainen viikonloppu! Ulkona paukkui pakkanen ja luntakin taisi vähän olla, kun viiletettiin tunnilta toiselle! Joten jos on vielä oma, ystävä tai puolison naistenpäivälahja ostamatta, niin lippuja pääsee ostamaan Supertreenien nettikaupasta, HIP HEI SINNE! Treenithän on jo sunnuntaina 13.3!

Tässä tapahtumassa riittää energiaa ja motivaatiota kerrakseen, joten jos se kännykän tai internetin selain ei välittömästi tämän postauksen jälkeen siirry lippukauppaan, niin sitten järeämmät aseet käyttöön ja pyydätte ystävää repimään teidät sinne! Yhden sunnuntaipäivän aikana ei enää enempää voisi motivaatiota ja intoa treenaamiseen saada, kuin täältä!

Kuinka moni tulossa? Nähdäänhän siellä?? Joohan? 🙂

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta