HELLO!

Hei tyypit, arvatkaa mitä? ♥ Mä olen saanut nyt jonkun päähänpiston ja myös ehkä hieman yllytystä osakseni, mutta mä ajattelin palailla blogin pariin… JÄNNITTÄVÄÄ! Blogin nimi tulee muuttumaan enemmän mua kuvaavaksi, joten ette ihmettele seuraavan kerran kun blogiin eksytte!

Mun tavaramerkkinä on lähes aina ollut (kuten oon täälläkin kertonut) se, että mulla jää aina kahvi kuppiin. Minä oon kahvipöydässä se ensimmäinen, joka haluaa ne kahvit keittää, mutta viimeinen joka sen kupin tyhjentää. Saatan kotonakin himolla lapata puruja keittimeen ja unohtaa koko kupin, kun touhuan jotain muuta. Blogin nimi tulee siis olemaan: KYLMÄÄ KAHVIA. Simppeliä ja niin Pauliinamaista.

Jokaiselle tervetuloa blogini pariin, toivottavasti viihdytte täällä  ♥

Ihanaan ystävänpäivään ei tarvita rahaa

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ YSTÄVÄT!
Miten teidän ystävänpäivä on sujunut? Millaisia ajatuksia ystävänpäivä teissä herättää? Onko se päivä, jona muistatte ystävää vai onko se mielestänne turha, koska ystävänpäivä on jokapäivä? Onko teillä jotain perinteitä ystävänpäivänä ystävien tai puolison kanssa?

Ystävänpäivänä…

…minä ilmoitin Facebookissa olevani virallisesti valokuvausalan yrittäjä.
…ilmoitin Facebookissa, että aloitan studiokumppanuuden Korinna Saarisen kanssa, joten tästä päivästä lähtien mulla on oma studio!
…olin varma siitä, että omiin unelmiin pitää uskoa ja niitä pitää jahdata.
…kerroin, että studioystävyytemme kunniaksi annamme kaikista helmikuun aikana tehdyistä uusista kuvausvarauksista -20%. NYT KAIKKI KAMERAN ETEEN! 🙂
…en toipunut koirakuumeesta.
…huomasin, että parhaan ystäväni vauva on kaksi päivää vanha ja niin söpö, että voisin syödä hänet.
…sain ihanan pinkin puskan kukkia ihanalta mieheltäni.
…söin pizzaa koko perheen voimin. Ihan sitä tavallista, epäterveellistä kuraa, jota löytyy jokaisesta pakastealtaasta, enkä edes kadu.
…ihastuin Lahteen taas enemmän.
…kohtasin naapurin porraskäytävässä, enkä mennyt hänen kanssaan samaan hissiin, koska odotimme Matti Myöhästä vielä asunnostamme. Naapuri kyllä vain luuli, etten halunnut hissiin HÄNEN kanssaan.
…sytytin asunnon täyteen kynttilöitä, kuin se olisi muistoalttari pyhille hengille.
…mietin, huomaako paikkakuntaa muuttaessa sen, ketkä ovat oikeasti ystäviäsi ja ketkä eivät?
…tein mahtibrunssin miehelle ja lapselle aamulla.
…nautin elämästäni.

Mitä te olette tehneet? Vinkkinä vielä, että asuttepa missä päin Suomea tahansa, muistakaa ystäviänne, edes yhden kerran vuodessa. Ja koska meidän studioystävyyden kunniaksi on nyt tarjous päällänsä, kannattaa kasata se kaveriporukka yhteen ja tulla ikuistamaan kuvaksi se poppoo jokaiselle jääkaapin oveen iskettäväksi 🙂

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄN ILTAA, HALIT RUUDUN TOISELLE PUOLELLE, PUS!